Super idee namelijk een limousine huren

limo limo2Ongeveer een maandje geleden was ik jarig en toen hebben mijn vrienden mij verrast met een super leuk cadeau namelijk een limousine huren. We waren bij mij thuis om mijn verjaardag te vieren en waren wat aan het drinken tot er op eens iemand voor het huis stond te claxonneren dus we gingen vervolgens naar buiten en toen stond er een prachtige grote limo, dit was echt een toffe verrassing en ze vertelden me dat we de stad in gingen met de limousine nadat we een beetje door de stad heen zijn gereden. We deden wat borrels achter in de limo en toen hebben we ongeveer een uurtje gereden wat echt super gezellig was.

Het was echt leuk

limo1We hebben ons echt super vermaakt, het mooiste vond ik wanneer je aan komt rijden voor de drukke straat en iedereen kijkt naar de limo zo van welke beroemdheid zal er uit gaan stappen en dan stap ik met mijn vrienden uit, echt super leuk. We gaan het zeker nog een keertje doen wanneer we weer de gelegenheid hebben omdat we zo’n leuke tijd hebben gehad. De site heeft trouwens meerdere opties op een limousine te huren want je kan het namelijk ook voor andere gelegenheden als een bruiloft huren en dat is ook erg mooi vind ik, voor zulke gelegenheden dan maken ze de limo extra mooi met versier spullen.