Alle outdoor sporters moeten een longboard hebben

logoDoordat ik veel verjaardagen heb weet ik hoe je elk persoon kan verassen met een leuk cadeau. Veel vrienden binnen mijn kring vragen dan ook om advies of dat ik het namens de vriendengroep haal. Zo moest ik dat laatst weer regelen. Ik moet zeggen dat ik het helemaal niet erg vindt om te doen. Zo kan ik steeds ideeën op doen en deze met jullie delen. Als jullie regelmatig blogs van mij lezen weet ik zeker dat er ook iets tussen zit wat voor jou is. Niets geeft meer voldoening dat als jij een geschenk geeft en diegene is oprecht verrast. Ik moest laatst dus binnen de vriendengroep een sportief cadeau kopen. Dit voor diegene die constant bezig is met sporten, of dit nu in fitness is of outdoor sporten. We hadden met elkaar een leuk budget en zo ben ik online gaan zoeken en uitgekomen bij x-sportsworld.nl. Tijdens het zoeken kon ik mij herinneren dat die vriend vroeger eens in Australië is wezen longboarden. Dit is dan ook precies wat ik gekocht heb. Ik bedoel dan geen vliegticket naar Australië, maar een longboard. Voor de mensen die niet weten wat het precies is, moet je vooral verder lezen.

Het verschil tussen een skateboard en een longboard

san-clemente-heat-press-complete-longboard-natural-39.75-1Alhoewel skateboarden niet zo populair meer is, wordt longboarden dit wel. Je ziet overigens wel nog kinderen skaten, maar longboards worden voornamelijk door outdoor sporters gebruikt. Het verschil tussen deze twee is de lengte van het board. Zoals de naam al doet vermoeden is een longboard langer. Deze zijn dan ook beter geschikt voor grotere afstanden en hogere snelheden. Door de hoge snelheid is dit type board zo ontwikkeld dat de trucks wat losser staan. Hierdoor kun je makkelijker bochten maken en manoeuvreren.

loaded-advanced-freeride-glovesWij hebben met zijn alle het cadeau nog niet gegeven. Wanneer dit wel gebeurd, zijn jullie de eerste die het horen. Dus voor een leuk sportief cadeau moet je echt een kijkje nemen bij X-SportsWorld.