Op zoek naar iets leuks? Kijk dan voor relatiegeschenken bij maxilia.nl!

36400_4094-11Enkele jaren geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik had hier al langer plannen voor, maar het duurde toch langer dan ik verwacht had. In het begin was ik nog een eenmanszaak, maar precies een jaar geleden had ik eindelijk de luxe om personeel in te huren. Daarom kocht ik dit jaar relatiegeschenken bij maxilia.nl om een jubileum te vieren en om de medewerkers te laten weten dat ik ze enorm waardeer. En dat is ook echt zo.
We hebben ook echt een leuke groep werknemers, we zijn allemaal nog relatief jong en hebben een goede band met mekaar. Sommigen zie ik zelfs als echte vrienden en dan is het ook fijn om elke dag weer naar je werk te gaan, omdat je samenwerkt met een fijne groep.

2130-10-A06Op zoek naar relatiegeschenken bij maxilia.nl

Ik vond deze site niet gelijk, hoor. Ik moest eerst flink zoeken voordat ik een leuke shop vond om deze geschenken te kopen. Allereerst ging ik samen met een vriend naar een bedrijf hier in de buurt. Volgens hem hadden zij een ruime keuze en zou ik hier zeker vinden wat ik zocht. Natuurlijk geloofde ik hem op zijn woord, dus ben ik vol enthousiasme meegegaan. Het viel echter flink tegen. De kwaliteit was slecht en de prijzen waren duur. Dus ging ik zelf op onderzoek uit online. Het duurde niet lang voordat ik maxilia.nl ontdekte. Dat zag er al een stuk beter uit! Ik bestelde gelijk verschillende producten, zodat ik een pakket kon samenstellen. De prijzen waren ook fantastisch. Ik heb ook overal de naam van een werknemer op laten zetten. Mijn personeel was er echt erg blij mee en ik ook!