42606_10213000_YS (2)Ik sta er enorm bekend om dat ik constant mijn sleutels kwijtraak. Om dit te voorkomen in de toekomst heeft een vriendin van mijn een keycord bedrukken laten. Dat vond ik uiteraard erg lief van haar, maar ik weet ook best dat dit met name te maken heeft met de afgelopen gebeurtenis. Het zit namelijk zo. Ik kwam laat in de avond thuis van mijn werk en natuurlijk was ik voor de zoveelste keer weer eens mijn sleutels kwijt.
Omdat ik op mezelf woon en dus geen partner heb die in de avond op me wacht, kon ik dus mijn woning op dat moment niet in. Ik ging snel op mijn telefoon checken of er een sleutelmaker was die me op dat tijdstip nog kon helpen, maar ook hier kon ik niemand vinden.
Omdat ik mijn sleutels kwijt was, zag het er dus naar uit dat ik niets anders kon doen dan in mijn auto overnachten. Dat zag ik natuurlijk niet zitten, want het was tevens ontzettend koud.

image (33)Een onverwacht telefoontje

De meeste van mijn vriendinnen wonen niet bij mij in de buurt, op een vriendin na. Natuurlijk besloot ik daarom ook direct om haar te bellen. Zij had geen telefoontje meer verwacht op dat moment image (34)en zeker mij niet, want ze vierde net een jubileum met haar man. Ze was 5 jaar getrouwd en hoopte er een mooie avond van te maken, die ik natuurlijk al gauw verpestte. Ik vond dit uiteraard bijzonder vervelend, maar aan de andere kant kon ik geen kant op. Ik heb dus bij haar overnachten moeten.
Een week later kwam ze op de proppen met een mooie keycord. Ze had deze keycord bedrukken laten bij maxkeycords.nl in de hoop dat ik mijn sleutel niet nog eens zou verliezen.