Gek op de Paul Green enkellaarsjes!

Paul-Green--8644-004--01-v1 (1)Het voordeel aan de schoenen van Paul Green vind ik het materiaal. Het liefst draag ik leren schoenen omdat deze simpelweg het mooist blijven. Verschillende Paul Green enkellaarsjes heb ik inmiddels in mijn bezit en ik ben nog altijd zeer tevreden! Ze lopen onwijs fijn en geven je voeten de juiste ondersteuning. Persoonlijk draag ik het liefst de enkellaarsjes, deze zijn eigenlijk voor ieder seizoen geschikt en ik draag ze dan ook het hele jaar door. Dankzij de uitgebreide collectie voor dames is er voor ieder wat wils en kun je bij iedere outfit een passend paar schoenen vinden!

Paul-Green--1466-064--01-v1Ik kan niet meer zonder

Tijdens mijn werk loop ik erg veel en dan is het van belang goede schoenen te dragen. Ik vind zelf het uiterlijk van de schoen ook redelijk belangrijk en kies dan ook bewust voor schoenen van Paul Green. Deze zijn naast het modieuze en eigentijdse ook nog eens super om op te lopen. Voorheen had ik regelmatig last van mijn voeten na een dag op de verkeerde schoenen gelopen te hebben. Dat is gelukkig nu verleden tijd! De schoenen van Paul Green zitten namelijk als gegoten. Persoonlijk kan ik iedereen de schoenen van Paul Green aanraden. Zelf kan ik namelijk niet meer zonder!