Toen de raamstickers binnen waren was ik verrast over de goede kwaliteit

Heb je wel eens gedacht aan raamstickers? Dan heb ik hier echt het juiste adres voor je gevonden. Ik ben zelf klant van de site; plakhetzelf.nl. En omdat ik hier erg tevreden over ben hoort dit bericht natuurlijk op mijn site tussen alle andere goede tips die ik achter laat. Ik heb een bestelling gedaan voor mijzelf en ook voor mijn nichtje. Op deze site kun je namelijk zelf je sticker ontwerpen en op maat af laten snijden die je zelf wenst. Ik heb ervoor gekozen om een band te laten maken die ik op het raam van mijn woonkamer kan plakken zodat de inkijk wordt beperkt.

Wij besloten haar te verrassen

Toen ik de raamstickers binnen had, ben ik direct gaan beginnen met de mijne, deze stickers zijn eenvoudig te bevestigen en je hoeft je geen zorgen te maken dat zodra de eerste keer plakken niet lukt de sticker direct onder een kreuk zit en niet meer mooi bevestigd kan worden. Nadat ik met een tevreden gezicht naar mijn raam keek, ben ik i de auto gestapt en naar mijn zus gereden. Mijn nichtje was nog op school en dus besloten wij haar te verrassen. Ook haar mooie sticker zat er in een mum van tijd op en toen zij thuis kwam spring zij in de lucht van blijdschap. Echt een tevreden kind en dat maakt al twee tevreden klanten van deze erg leuke site waar je je creativiteit volledig in kwijt kunt.