Tip: een op maat gemaakte gamer laptop

btoVandaag een tip die me echt aan het hart gaat, namelijk een échte gamer laptop. Ik ben een fervent gamer, daar kom ik hartelijk voor uit. Al sinds mijn jonge jaren heeft het me enorm getrokken om games te spelen en deed ik dit dikwijls samen met vrienden – en ook weleens alleen. Ik kan me er namelijk uren mee vermaken en zie het echt als een (denk)sport zover mogelijk te komen in een spel. Het is zo’n kick een volgend level te halen, om telkens je eigen records te verbreken. Bovendien zie ik het als een enorme ontwikkeling in mijn strategisch denkvermogen.

Ideale computer om te gamen

10Enkele tijd terug bestelde ik voor mijzelf een gamer laptop, en niet zomaar een. Immers, via het bedrijf BTO kun je je eigen laptop laten samenstellen, en dan ook gehéél naar eigen wens. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer schijfruimte of specifieke programma’s op je game laptop, dan kan met dit alles rekening gehouden worden. Als gamer wil je natuurlijk een snelle computer, dat mag bijna niet verbazen, ook niet voor de leek. Aan een standaard laptop heb je dus eigenlijk helemaal niets, zelfs niet als je er bijvoorbeeld een externe harde schijf bij aanschaft. 3Telkens trokken mijn laptops het niet, met al het vele gamen dat ik erop deed. Nu ik echter deze goede laptop heb, merk ik echt een groot verschil – het is werkelijk ongeëvenaard. Eindelijk kan ik al tijdenlang precies hetgeen doen dat ik altijd al wilde en het grappige is dat het me niet eens veel extra heeft gekost ten opzichte van ‘normale’ laptops. Via BTO zijn de laptops alsnog heel goedkoop namelijk, maar wel precies naar jouw wensen op maat gemaakt en dus ideaal om te gamen. Erg leuk om te geven – maar nóg leuker om cadeau te krijgen!