Super lekkere hema witte wijn kunnen scoren

hema hema1Afgelopen maand had ik een leuk feestje en daar heb ik mee helpen organiseren, het was het feest van een van mijn goede vriendinnen en daarom hielp ik graag mee. De catering en drankjes waren ons grootste probleem, we hadden een beperkt budget en daarom hadden we wat moeite om een geschikt bedrijf te vinden waar wij konden inkopen. Uiteindelijk na wat zoeken gaf iemand ons de tip om bij hema witte wijn te bestellen, hier was het scherp geprijsd en ze kwamen het zelfs bezorgen voor dezelfde prijs. Dit is natuurlijk een luxe die wij niet voorbij lieten gaan en dus besloten wij te bestellen bij de Hema.

Het was een goed idee

hema2 Binnen een dag werd de wijn al geleverd en we waren hier natuurlijk super blij mee en dat dankzij de goede service. Bestellen bij hema witte wijn is zeker een aanrader omdat het snel geleverd wordt, goedkoop is en je hoeft niet naar de winkel wat erg fijn is. Ik vind het een aanrader en ben blij voor de service en daarom neem ik de moeite om dit artikel te schrijven, om mijn lezers te informeren over mijn ervaringen en misschien mensen die in een soortgelijke situatie zitten een tip kan geven over wat ik deed in de zelfde positie.