Puch dames eBike kiezen en kopen

Er is geen land dat zo verzot is van fietsen als Nederland. Helaas lijkt de tegenwind van beide kanten te komen, en in deze “lage landen” hebben ze toch erg veel heuvels en en bergen voor fietsers. Dan biedt een fiets met elektrische trapondersteuning uitkomst, ook wel een eBike genoemd. En dan mag de Puch e Bike niet onvermeld blijven! Een Puch dames eBike is mooi om te zien, comfortabel om op te rijden en ook nog eens heel betaalbaar. De grootste uitdaging is eigenlijk jouw favoriet te kiezen uit het assortiment van Fast & Furious, de online specialist op het gebied van scooters en eBikes. Met de praktische informatie op deze pagina wordt dat een stuk eenvoudiger!

Puch dames eBike

Wat is een Puch eBike?

Het merk Puch uit Oostenrijk is wereldberoemd, met name door die handige brommertjes uit de jaren zeventig en tachtig. Toch is Puch van origine een fietsenmaker die al in 1899 opgericht werd. De wereld is veranderd, en Puch is weer helemaal terug met de Puch e Bike, een oerdegelijke fiets met trapondersteuning. In tegenstelling tot vroeger, toen de keuze beperkt was, is er nu een geschikte Puch dames eBike voor iedereen. Zoveel zelfs dat het maken van de juiste keuze nog best ingewikkeld kan zijn…

Kiezen voor de juiste Puch dames eBike

Om de keuze van de juiste Puch e-Bike voor dames wat eenvoudiger te maken hebben we de voornaamste punten voor je op een rijtje gezet:

  1. Muzikaal gezelschap: Bij de collectie eBikes van Puch hebben ze muziek genomen ter inspiratie van de verschillende modellen, je kunt nu kiezen uit: E-Ambient Lady, E-Ballad Lady, E-Beat Lady, E-Dance Lady, E-Drum Lady, E-Lounge Lady, E-Rythm Lady, E-Symphony Lady en E-Techno Lady. Een aantal van deze modellen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.
  2. Voorwielmotor of middenmoter: Afhankelijk van het model bevindt zich de motor in het voorwiel of bij de trappers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende vooraanstaande merken aandrijving zoals Bosch, Bafang en Shimano.
  3. Actieradius van de accu: Hoe groter de accucapaciteit hoe verder je kunt fietsen op één lading. De capaciteit varieert van 300Wh tot maar liefst 500Wh. De beschikbaarheid kan per model verschillen, met name voor lange ritten is een grotere accu bestellen aan te bevelen.
  4. Voornaamste toepassing: Wanneer je altijd in het centrum korte ritten maakt zul je voor een ander model kiezen dan bij lange ritten door Nederland. En iemand die wat ouder is met een beperkte mobiliteit zal voor een andere Puch dames eBike kiezen dan een jonge moeder die met de kids op pad gaat. Er is zelfs een transportfiets model in de collectie opgenomen.

Puch eBike kopen of leasen

Hoewel de prijzen van een Puch dames eBike opvallend laag zijn gezien de kwaliteit die ze bieden, blijft het een flinke uitgave. Daarom kun je bij online webshop Fast & Furious kiezen voor zowel een Puch e Bike kopen of leasen. Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden op de website en maak de keuze die het beste bij je past.