Mokken bedrukken voor mijn personeel

Voor mijn personeel leek het mij wel leuk om mokken te laten drukken met hun naam en wat zij in de koffie drinken. Daarom ging ik opzoek op het internet naar mokken bedrukken. Hierdoor kwam ik terecht op de website van mokken-bedrukken.org. Hier heb je veel keuze in verschillende mokken om die te laten bedrukken. De prijs voor het bedrukken van mokken of kopjes vielen mij reuze mee en heb daarom besloten om het hier te bestellen. Na een paar dagen kreeg ik een proefdruk binnen en het zag er prachtig uit. Hierdoor heb ik de rest van de mokken ook besteld en de betaling gedaan. Na acht dagen kreeg ik de mokken geleverd, alles was zeer professioneel verpakt. Mijn personeel was erg enthousiast over hun eigen koffiebeker. Als iemand, van het personeel, koffie haalt zien zij meteen wat die gene in de koffie heeft. Ook heb ik meteen een paar mokken laten bedrukken met het logo van mijn bedrijf voor de klanten die op bezoek komen. 

mokken-bedrukken.org

Stevige mokken

De mokken zijn van een zeer goede kwaliteit en dat voor die lage prijs. Ook de klanten vinden onze koffiekopjes erg mooi en er zijn al wat klanten die mij heeft gevraagd waar ik deze heb laten besteld. Ik geef dan de website door van dit bedrijf, zo maak ik meteen goede reclame voor dit bedrijf. Voor mijn eigen onderneming heb ik meer mokken laten bedrukken, om deze weg te kunnen geven aan klanten van mij. Ik weet in ieder geval zeker dat deze weer mooi worden gemaakt.

102455_99363_700_700