Met bijna 800 opties is Kerstpakketten TIP echt een aanrader

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat Kerstpakketten TIP jou een boel werk uit handen kan nemen. Deze grote webwinkel heeft een enorm assortiment met schitterend samengestelde kerstpakketten voor een hele gunstige prijs. Daarbij bieden ze een aantal alternatieve opties aan, voor het geval je toch iets anders wilt. De medewerkers van Kerstpakketten TIP zitten klaar om je te helpen met deskundig advies en raad. Lees hier verder over wat je van deze uitstekende webwinkel kunt verwachten.

Bij Kerstpakketten Tip is het assortiment enorm

Eén van de grote voordelen waarvan je profiteert als je je kerstpakketten bij deze webwinkel aanschaft is het enorme assortiment. Er zijn bijna 800 pakketten om uit te kiezen en deze worden aangeboden met kwalitatieve producten, in verscheidene thema’s, met verschillende kleuren en in uiteenlopende prijsklassen. Je hoeft het hele assortiment niet door te lopen om een keuze te maken, want er zijn handige filters om gebruik van te maken die een selectie kerstpakketten naar voren brengen specifiek voor jou. Het enige wat je dan nog moet doen is een keuze maken.

Alternatieven voor als je er niet uitkomt

Bij Kerstpakketten TIP begrijpen ze ook dat er zelfs tussen met grote assortiment ook de mogelijkheid bestaat dat jij niet vindt wat je nodig hebt. Misschien wil je wel geen kant-en-klaar pakket voor je personeel bestellen of is de groep medewerkers te variabel om ze één pakket aan te kunnen bieden. In die gevallen geeft Kerstpakketten TIP de volgende oplossingen.

  • Maatwerk: bij een bestelling van 75 kerstpakketten of meer, krijg je de optie om zelf de kerstpakketten samenstellen. Jij geeft dan aan wat je wilt dat het pakket bevat en de deskundige medewerkers van Kerstpakketten TIP pakken het schitterend voor je in.
  • Keuzeconcept: een andere optie die je krijgt is die van het eigen keuzeconcept. Jij bepaalt welke producten je je personeel wilt aanbieden en deze worden gepresenteerd via een webpagina die is uitgerust in je huisstijl. Je medewerkers krijgen een puntenkaart en bepalen zelf waar ze deze punten aan willen besteden.
  • Een opgesplitste bestelling: wat je ook kunt doen is om je bestelling op te splitsen en kerstpakketten te bestellen voor bijvoorbeeld je medewerkers en je klanten, of voor je stagiaires, uitzendkrachten en je vaste medewerkers. Zo maakt Kerstpakketten TIP het mogelijk om je de keuze toe te spitsen op kleinere groepen.

Een medewerker staat voor je klaar

Als laatste ziet Kerstpakketten TIP ook in dat het lastig kan zijn om uit al deze opties een keuze te maken. Een groot aanbod is voordelig, maar kan ook een overweldigend effect hebben. Daarom staat er altijd een medewerker voor je klaar om je te helpen bij het maken van een beslissing en het vinden van het ideale kerstpakket voor jouw medewerkers. Er is een live chat én je kunt je telefoonnummer en vraag achterlaten. Je wordt dan snel teruggebeld. Samen met deze grote webwinkel maak jij van de kerst op jouw werk iets speciaals dit jaar.