Leuke online souvenir website

online souvenir

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar een leuke online souvenir webshop, kwam ik op de site van Jan Steen terecht. Hier kan je zeer leuke dingen kopen en eventueel met een mooie afbeelding hierop. Mijn ouders zijn eerdaags 25 jaar getrouwd en het leek hun leuk om aan het einde van de feestavond een klein presentje aan iedereen uit te kunnen delen. In onze familie doen koelkastmagneten het bijzonder goed. Iedereen neemt van zijn of haar vakantie altijd eentje mee voor de thuisblijvers. Op deze manier heb ik mijn ijskast al aardig vol hangen en ik niet alleen.  online souvenir

Leuk presentje

Inmiddels heb ik de bestelling bij de online souvenir webshop, de deur al uit gedaan. Het zijn magneten geworden met een mooie opdruk. Waarvan ga ik hier niet vertellen, want het moet een verrassing zijn. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je hier bij Jan Steen kan krijgen, neem dan een kijkje op zijn website. Natuurlijk kan je ook bestellen zonder dat er een feest op komst is. Want de producten die je hier kan kopen zijn over het algemeen collectors items. Op deze manier heb ik mijn collectie vingerhoedjes aardig aan kunnen vullen met hele mooie exemplaren.