Kerstpakkettenplaza, de plek voor een leuk cadeau

Kerstpakkettenplaza

Ben jij wel eens op de website geweest van: Kerstpakkettenplaza? Zo niet, dan kan ik jou zeker aanraden om eens naar deze website te gaan. Op deze website kan jij namelijk een groot assortiment vinden aan kerstpakketten en sinterklaaspakketten. Deze zijn in verschillende prijsklassen en thema’s te krijgen. Zo zijn er pakketten met allemaal lekkernijen erin, maar ook pakketten met verzorgingsproducten. Hoe dan ook voor ieder is er wel wat leuks te vinden. Dit bedrijf is de grootste leverancier in Nederland en heeft de laagste prijsgarantie. Zij leveren zowel in Nederland als in België en Duitsland. Dus ook bedrijven uit deze buitenlandse landen kunnen hier bestellen. 

Kerstpakkettenplaza

Kerstpakkettenplaza doneert aan goede doelen

Dit bedrijf doneert voor ieder besteld pakket een gedeelte van het bedrag aan een goed doel. Er kan worden gekozen om een doel op deze website te kiezen, maar het is ook mogelijk om zelf een een goed te kiezen. Een aantal van de doelen van deze website zijn: Willem Alexander Fonds, Nederlandse Hartstichting, Kika, het Vergeten Kind. Daarnaast zijn er nog vele andere goede doelen. Onlangs heb ik zelf ook mijn kerstpakketten bij kerstpakkettenplaza bestelt. Mijn personeel verdient met kerst wel een goed gevuld pakket. Zij werken immers het hele jaar hard.

Kerstpakkettenplaza

Online bestellen

Wanneer jij een keuze hebt gemaakt uit de mooie kerstpakketten, dan kan jij een offerte aanvragen. Wanneer jij daar akkoord mee bent gegaan, worden de pakketten verstuurd op een dag naar keuze. Ik heb voor mijn medewerkers een traditioneel pakket besteld. Dit was een Treasure box pakket. Een schatkist met achttien artikelen erin. Dit pakket is te bestellen vanaf vijf stuks. Met veel personeelsleden kom ik daar makkelijk aan. Ben jij ook op zoek naar een leuk pakket voor de kerst voor jou medewerkers? Neem dan eens een kijkje op de website van kerstpakkettenplaza en bekijk de mogelijkheden.