Gezellig een boot huren Biesbosch

Ik ben pas geleden jarig geweest en van mijn vrienden heb ik een tegoedbon gekregen voor een dagje uit. De keuze was uit een dagje Madurodam, de Efteling of een boot huren Biesbosch. Dat laatste sprak mij bijzonder aan, vooral omdat ik totaal geen fan ben van pretparken. Samen met tien vrienden gaan wij een boot huren Biesbosch. Het leuke aan het huren van een boot is dat je hiervoor geen vaarbewijs nodig heb en je zelf mag bepalen waarheen je gaat varen. Samen met mijn vrienden hebben we een geschikte dag uitgekozen, hierbij niet alleen naar het weer gekeken maar ook of iedereen dan vrij is. Ik zelf hoefde verder nergens voor te zorgen alles werd door mijn vrienden geregeld. Kan zwel zeggen dat wij een bijzonder mooie dag hadden uitgezocht, het was die dag stralend mooi weer en het kwik steeg boven de dertig graden. Natuurlijk hebben we een parasol en zonnebrand niet vergeten, anders loop je de kans dat we allemaal als kreeften weer terug komen.   img-FOTO2-300x224

Wij hebben allemaal enorm genoten

Het was een bijzonder mooie dag, een dag die wij zeker nog een keer gaan overdoen. Wat is fijner om lekker op het water te kunnen dobberen zonder dat je met iemand rekening moet houden. Op een gegeven moment zijn wij naar een eilandje gevaren en hebben daar lekker gezeten en een picknick gehouden. Mijn vrienden hadden ook nog een fles champagne meegenomen om te kunnen proosten op een zeer geslaagde dag en het was zeker een geslaagde dag. Jachthaven-Bootverhuur