Een geweldig cadeau, een moeder dochter sieraad

moeder dochter sieraad

Voor mijn zus heb ik een geweldig moeder dochter sieraad gekocht. Zij is vorige week bevallen van een prachtige dochter en daardoor was ik op zoek naar een leuk presentje. Een standaard beer en een bos bloemen vond ik zo afgezaagd en daarom was ik op zoek gegaan naar een ander alternatief. Op de website van Toejoe sieraden zag ik eindelijk waarna ik op zoek was. Een speciaal cadeautje voor mijn zus en mijn nichtje. Alleen moest ik nog een keuze maken uit het enorme aanbod dat je op deze site kan vinden. Alles is zo mooi en zeker niet duur. moeder dochter sieraad

Een prachtig moeder dochter sieraad gekocht

Eindelijk had ik een keuze kunnen maken uit het grote assortiment van Toejoe sieraden. Een leuke set, moeder dochter sieraad. Beide armbanden zien er hetzelfde uit, maar natuurlijk is de armband voor moeder groter dan voor het kind. Omdat mijn nichtje net geboren was en nog maar een klein hummeltje was, heb ik een speciaal baby armbandje gekocht. Zodra zij wat groter is kan zij hetzelfde sieraad als mama gaan dragen. 

Mijn zus vond het een geweldig cadeau en vroeg meteen waar ik dat vandaan had. Nu is zij ook groot fan van de Toejoe sieraden geworden.