Gabor pumps zijn helemaal in

durlinger durlinger3Een tijdje terug heb ik voor een van mijn goede vriendinnen leuke nieuwe gabor pumps gehaald, ik kwam hier op omdat ik ze steeds vaker zie en ik ze toch erg mooi vind. Ik ging op het internet opzoek naar aanbieders en zo kwam ik uiteindelijk terecht bij de site die ik hierboven gelinkt heb, dit was voor mij de beste keuze qua prijs en dergelijken. Ik bestelde het paar in de maat die ik nodig had en dat was allemaal geen probleem, ik ben hier maar enkele minuten mee bezig geweest wat wel zo fijn is. Tegenwoordig is het stukken beter dan vroeger, je doet je computer aan en dan kun je bestellen wat je hebben wilt in plaats van dat je eerst naar de stad moet.

Het was een geslaagd cadeau

durlinger2Toen de gabor pumps eenmaal binnen waren deed ik ze cadeau, ze was hier erg blij mee en draagt ze non stop. Het zijn een stel sportieve pumps die voor elke gelegenheid inclusief werken wel geschikt zijn en daarom zijn ze zo fijn vind ik. Ik vind het zeker een aanrader aan mensen die opzoek zijn naar een leuke sportieve nieuwe schoen, neem eens een kijkje op de website naar het ruime aanbod, ze zijn er in alle kleuren en maten.