Ik was al een lange tijd van plan om een bedankje aan  te schaffen waarmee ik de mensen bedank die het afgelopen jaar voor mij klaar hebben gestaan. Het woordje bedankt zeggen betekend natuurlijk veel voor een ander, het geven van een geschenk is dan weer nét iets extra’s. Aangezien ik het afgelopen jaar alle hulp kon gebruiken in wat er aangeboden werd moet ik er toch iets aan terug doen toch?logo

Hoe zoek je een geschenk uit

Ik wilde er wel voor zorgen dat iedereen die een bedankje verdient ook weet hoe blij ik ben met hun aangeboden hulp. Wij zijn namelijk verhuisd en zat er niet op te wachten om dit samen met mijn partner te moeten doen. Aangezien onze vriendenkring toch best groot genoeg is heb ik het aan een ieder gevraagd of dat ze een middagje wilde komen helpen. Echte vrienden laten je niet in de steek toch?foto-koffie-algemeen_m

Het was wel zo dat niet iedereen kon maar toch heb ik een leuk clubje bij elkaar gekregen die het mogelijk hebben gemaakt om binnen deze middag alles in onze nieuwe woning te krijgen. Door een bedankje aan te schaffen weet ik zeker dat ze het zeer zeker op prijs stellen, althans ik sowieso!BP083-witte-anemoon-foto-2__m

Op de website van Memoriae ben ik terecht gekomen waar ze een ruim assortiment hebben aan leuke geschenken om te overhandigen. Echter was het wel zo dat ik op het internet moest vertrouwen…Normaliter bekijk ik het eerst met mijn eigen ogen voordat ik definitief iets koop.