De Nederlandse sauna cadeaubon

Finse sauna

Kom lekker tot rust met de Nederlandse sauna cadeaubon. Je kan deze bon in bij wel meer dan 80 (!) sauna’s in heel Nederland inwisselen! De cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende kleuren met ieder een andere waarde or arrangement. Het bedrag op de bon hoeft niet in één keer uitgegeven te worden, wat natuurlijk heel fijn is want dan kan je gewoon nog een keer gaan! Is je bon nog niet op aan het einde van de dag? Dan kun je heel makkelijk de waarde online controleren. Zo kun je ook zien tot wanneer die geldig is!

Nederlandse sauna cadeaubon

Nederlandse sauna cadeaubon als verrassing!

Wil je een vriend, vriendin of misschien je moeder een origineel & leuk cadeau geven? Verras ze dan met een Nederlandse sauna cadeaubon! Ook kun je hem besteden bij Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen, hoe leuk is dat?! Bij de Thermen Nijmegen kun je de oranje en de witte bon gebruiken. Het is wel aan te raden om te reserveren voordat je langskomt. Je kunt de contactgegevens vinden op de website.

De Thermen

Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen

De Thermen Nijmegen heeft een groot complex dat is omgeven door een bosrijke omgeving.  Ze hebben 6 verschillende saunacabines, binnen- en buitenbaden, ze geven ontspannende behandelingen, massages… noem het maar op. Ze hebben ervaren specialisten waar je altijd bij in goede handen bent. Professionaliteit & kwaliteit staan voorop bij Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen! Naast de stoomcabines en sauna’s, baden, massages en zonnebanken hebben ze ook een uitgebreide beautysalon. Hoe heerlijk is het om aan het einde van de dag een gezichtsbehandeling te krijgen?! Of neem een manicure of pedicure zodat je handen en voeten er ook weer tip-top uitzien. Dit is maar een klein deel van de faciliteiten die ze hebben daar. Heb je een Nederlandse sauna cadeaubon gekregen? Dan heet Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen je van harte welkom! Je zult je na de dag weer als herboren voelen! Reserveer nu via de website, dan kun je er lekker naar uitkijken!